Мострени апартаменти
ВИДЕО
Начало Позвънете ни: +359 888 761387
Varna City Park сграда

Мострените апартаменти на «Варна сити парк»

Публикувано на 29 Декември 2015

Приемаме посещения от 30 декември след предварително записване! Запитвания и записвания можете да заявите на телефон 0888-761-387 и на ел. поща: vcp@isu.bg. Също така, можете да използвате и формулярът в секция «Контакти».

корица

«Варна сити парк» ви кани да разгледате 5 вида апартаменти в целият им уют и удобства! От 30-ти декември приемаме записвания за всеки желаещ да усети атмосферата на наше жилище и да разбере как би се чуствал живеейки в тях. Апартаментите са цялостно обзаведени и оборудвани с електроуреди. Всичко което видите в тях, можете да закупите на преференциални цени. Намаленията важат само за настоящи и бъдещи собственици на жилище в комплекса. Фотогалерия на мострените апартаменти.

25% намаление на мебели, 15% намелние на кухни и 10% намаление на електроуреди.

Детайлни цени за всяка мебел, уред и т.н. ще публикуваме в сайта на «Варна сити парк» в началото на януари месец 2016 г. Мебелите и кухните можете да откриете в магазините на Мебелни къщи Ралица в MALL Varna, етаж 2 – шоурум Ralica, шоурум Yatas bedding, в Grand Mall Varna, ниво 2, шоурум Cilek Room, а техниката в магазин «Интермаркет» на адрeс ул. „Девня” №16.

Наши сътрудници ще присъстват на провежданите срещи в апартаментите, за да ви дадат възможно най-подробна информация за продуктите си.

На 30 декември ще публикуваме целите фотогалерии на 5-те апартамента в голям размер

Знаете ли, че «Варна сити парк» има 236 апартамента, а 142 от тях вече имат своите собственици? И това е само за първите 8 месеца след откриването на строителната площадка. Какво прави «Варна сити парк» толкова привлекателен?

Ако Ви интересуват подробности или имате други въпроси свързани с «Варна сити парк» позвънете ни на тел: 0888 761387.

Нашите апартаменти и информация за комплекса

Част от фотогалерията

Избери си апартамент

Можете да направите повече от един избор в поле

Блок:
Етаж:
Вид:
Площ (в м2):
Изложение:
Статус:
Чудесно! Намерихме 236 апартамента.

Грешка или неточност?

Вашето име:
Текст за корекция:
Корегиран текст:
Отказ