Мострени апартаменти
ВИДЕО
Начало Позвънете ни: +359 888 761387
Varna City Park сграда

Централното отопление от 17 октомври 2016 г.

Публикувано на 15 Октомври 2016
Веолия

„Веолия” предоставя възможност само на клиентите от "Варна Сити Парк" да започнат използването на услугата централното отопление от 17.10.2016г. Могат да се възползват от възможността, ако заявят желание на посочения в сайта на компанията телефон. energy-varna.bg/

Към пълният текст

Разрешение за ползване

Публикувано на 14 Октомври 2016
разрешение за ползване

На 13 октомври 2016 «Варна сити парк» получи разрешение за ползване от ДНСК. Всички блокове в комплекса и прилежащите им площи и паркинг са въведени официално в експлоатация.

Към пълният текст

Фоторазказ: Сух фонтан (видео), беседки, вход и зелените алеи

Публикувано на 1 Септември 2016
паркови алеи

По повод завършването на 6 000 м2 зелен парк в комплекса (с детска площадка, сух фонтан и три беседки) инвеститорът «Интерсервиз Узунови» АД прави специално предложение: три апартамента, всеки от различен тип са с намалена цена до 13-ти септември 2016 година. Апартамент Г9 с намаление от 1500 EUR, апартамент Г11 с намаление от 5000 EUR и апартамент Г15 с намаление от 5000 EUR

Към пълният текст

Специално предложение по повод завършването на зеления парк

Публикувано на 24 Август 2016
Промоция

По повод завършването на 6 000 м2 зелен парк в комплекса (с детска площадка, сух фонтан и три беседки) инвеститорът «Интерсервиз Узунови» АД прави специално предложение: три апартамента, всеки от различен тип са с намалена цена до 13-ти септември 2016 година. Апартамент Г9 с намаление от 1500 EUR, апартамент Г11 с намаление от 5000 EUR и апартамент Г15 с намаление от 5000 EUR

Към пълният текст

Фоторазказ: Детската площадка и входната врата на «Варна сити парк»

Публикувано на 9 Юли 2016
Детска площадка

Озеленяването на комплекса е в действие. Зеленината се настанява върху всяко свободно кътче на комплекса. След приключване на грубото строителство в комплекса са останали свободни за продажба 12% от апартаментите.

Към пълният текст

Апартаменти във «Варна сити парк» с издаден Акт 16

Публикувано на 17 Юни 2016
Akt 16

На 13 юни 2016 година за половината от блоковете в жилищният комплекс «Варна сити парк» беше издаден Акт 16. Собствениците на апартаменти в блок «Акация», «Бреза», «Върба» и «Гардения» ще получат покана за подписване на нотариален акт. В продажба са 21 свободни апартаменти с вече издаден Акт 16 и 27 очакващи Акт 16 през септември. Към днешна дата новите собственици на апартаменти в комплекса са 188. Прочетете краткият текст по-долу ако се интересувате от покупка на апартамент ;)

Към пълният текст

Фоторазказ: Зеленина обгръща блоковете на «Варна сити парк»

Публикувано на 31 Май 2016
зелено

Озеленяването на комплекса е в действие. Зеленината се настанява върху всяко свободно кътче на комплекса. След приключване на грубото строителство в комплекса са останали свободни за продажба 14% от апартаментите.

Към пълният текст

Фоторазказ: «Варна сити парк» нанася финални щрихи!

Публикувано на 25 Май 2016
вертикална планировка пред блокове Бреза и Върба

«Варна сити парк» приключи с грубото строителство. През месец май нанасяме всички внимателно планирани детайли: вертикална планировка, паркоместа, пътна настилка, трафопост, поливни системи и т.н. На строителната площадка е оживено, сроковете са важни за всички нас. Снимките са правени в периода 11 до 19 май. 86% от апартаментите в комплекса са продадени. В блок «Бреза» имаме 1 свободен апартамент, в блок «Детелина» са останали 8 свободни апартамента и т.н.

Към пълният текст

Кредитиране на българи, работещи в чужбина

Публикувано на 4 Май 2016
кредити за работещи в чужбина

Партнираща банка на «Варна сити парк» предлага кредити за български граждани с доходи от чужбина с цел покупка на жилище в комплекса. Кредитът е с максимален срок на погасяване до 30 години (360 месеца). При договарянето на конкретни параметри по кредита важат всички преференции, договорени с банката партньор за покупка на жилище във «Варна сити парк»

Към пълният текст

Пресата за нас: Репортаж във вестник Труд за «Варна сити парк»

Публикувано на 26 Април 2016
trud

Качествата на комплекса «Варна сити парк» през погледа на вестник Труд. Какво видя и чу репортерът на националният ежедневник в интервю с инвеститора на проекта можете да прочетете в статията на сайта на вестника, както и в съботното им издание (от 23 април)

Към пълният текст

Фотогалерия: 11 месеца след откриването на строителната площадка

Публикувано на 21 Март 2016
Блок «Акация», «Върба», «Гардения»

«Варна сити парк» е с издаден Акт 14 (завършен „груб строеж”) само 11 месеца след първа копка! Можете да разгледате новата фотогалерия от строежа. Акт 14 бе издаден в началото на месец март 2016. Разгледайте мострените ни апартаменти, и предложението на нашите партньори за цялостно обзавеждане с отстъпка до 25% от цената. Обзаведели сме до ключ пет мострени апартамента в блок «Акация».

Към пълният текст

Мострените апартаменти на «Варна сити парк»

Публикувано на 29 Декември 2015
корица

Приемаме посещения от 30 декември след предварително записване! Запитвания и записвания можете да заявите на телефон 0888-761-387 и на ел. поща: vcp@isu.bg. Също така, можете да използвате и формулярът в секция «Контакти».

Към пълният текст

Мострени апартаменти — предварителен преглед

Публикувано на 10 Декември 2015
Дневна - Южен

Фотогалерия от подготовката за обзавеждане на петте апартамента в блок «Акация». Снимките са правени на 7 декември 2015. Очакваме апартаментите да са готови за посещения между 20-ти и 25 декември.

Към пълният текст

Мострените апартаменти ще са готови преди Коледа 2015

Публикувано на 24 Ноември 2015
Спалня

След като търпеливо изчакахме качественото изсъхване и отдръпването на влажноста от блок «Акация», а мебелировката чака в наш склад можем да потвърдим готовност за посещения преди тазгодишните коледни празници.

Към пълният текст

Освен строителство и архитектура «Варна сити парк» обича и хубавата музика

Публикувано на 7 Ноември 2015
Концерт Васил Петров

Всеки закупил апартамент в комплекса получи по два билета за концерт спектакъл «100 години Франк Синатра: Васил Петров и Ангел Заберски». Концерт-спектакълът които ще ни накара да усетим духа и енергията на истинския джаз и суинг в чест 100 годишнината на Франк Синатра.

Към пълният текст

Очаквани месечни разходи за отопление

Публикувано на 7 Ноември 2015
централно топло подаване

При покупка на жилище се правят много сметки и се взимат в предвид много фактори. Един от най-важните е месечните разходи по жилището. Може би най-голямото перо от тези разходи е отоплението и охлаждането на апартамент, както и топлата вода. Най-добрата преценка се прави, когато човек има достатъчно надеждни данни. За да ви спестим достатъчно чуденки и предположения и може би спорове, както и усилията да се получат подобни подробни данни от фирма доставчик на подобен род услуга «Варна сити парк» поиска официален отговор от фирма «Далкия».

Към пълният текст

Снимки от обекта, монтаж на асансьорите и централното топлоподаване

Публикувано на 23 Октомври 2015
Входът на комплекса откъм улица «Младежка»

В късният следобед на 23 октомври направихме снимки на блоковете «Акация», «Бреза» и на входа към комплекса. Работата по монтирането на асансьорите е в процес (вижте снимките). В блок «Акация» е завършен монтажа на централното топлоподаване с индивидуално замерване за всеки отделен апартамент (вижте снимките). Работим по завършването и обзавеждането на мострените апартаменти, в един от тях имаме снимка с крановете за контролиране на топлоподаването за всяка една отделна стая.

Към пълният текст

Монтираме асансьорите във «Варна сити парк», произведени от швейцарската фирма «Шиндлер Груп»

Публикувано на 19 Октомври 2015
Шиндлер лого

Здравейте, на 12 октомври 2015 г. пристигнаха асансьорите произведени от швейцарската фирма «Шиндлер Груп» (официален сайт: Schindler Group). За пръв път «Шиндлер България» ЕООД монтира асаньори в жилищни сгради, като до момента такива са монтирани само в големи и значими обекти в България и в най-високите ни сгради.

Към пълният текст

Любопитна информация за комплекса — всичко, което сте искали да научите

Публикувано на 7 Октомври 2015
Блок «Акация»

«Варна сити парк» е нов жилищен комплекс разположен до булевард «Република», на 4,4 км от центъра на града. Ние предлагаме сигурност и спокойствие в жилища, на които сме обърнали внимание и на най-малкият детайл.

Към пълният текст

Одобрен интериорен проект

Публикувано на 1 Октомври 2015
Интериор

След проведено допитване до закупилите жилище във «Варна сити парк» и редица консултации, имаме одобрен интериорен проект за общите части на блоковете.

Към пълният текст

Фотогалерия: 6 месеца след откриването на строителната площадка

Публикувано на 29 Септември 2015
Блок «Акация»

«Варна сити парк» е в пълен комплект! Това е първата ни фотогалерия с осемте блока на комплекса. През месец Октомври се очаква да бъдат обзаведени до ключ пет мострени апартамента в блок «Акация».

Към пълният текст

За една красива Варна

Публикувано на 16 Септември 2015
Блок «Жасмин»

След повече от една година работа по проекта «Варна сити парк», екипът е зареден с хубави емоции и удоволетвореност от положените усилия и старание. Искаме да споделим с вас част от тях в лицето на над 5000 последователя във Фейсбук, над 1 000 000 изпратени страници от сайта на проекта и 125 нови собственика на жилище в град Варна. И всичко това само 5 и половина месеца след първа копка.

Към пълният текст

Фотогалерия: 5 месеца след откриването на строителната площадка

Публикувано на 25 Август 2015
Блок «Бреза»

«Варна сити парк» се готви да ви посрещне! През месец Октомври се очаква да бъдат обзаведени до ключ пет мострени апартамента в блок «Акация». Знаете ли, че «Варна сити парк» има 236 апартамента, а 124 от тях вече имат своите собственици?

Към пълният текст

Балкон, тераса, лоджия? Всичко за лоджиите на Варна сити парк

Публикувано на 15 Юли 2015
Знаете ли че 1

С цел удобство и функционалност, инвеститора на «Варна Сити Парк», изгражда лоджиите* на апартаментите с широчина 130см. При такива размери е възможно разполагането на малка маса с 2-3 стола.

Към пълният текст

Фотогалерия: 3 месеца и 15 дни след откриването на строителната площадка

Публикувано на 10 Юли 2015
Блок «Акация»

С радост можем да Ви покажем първите два блока – «Акация» и «Бреза» малко преди финализиране на грубия строеж, както и етапа до който сме достигнали при следващите четири сгради от комплекса.

Към пълният текст

Какво включва и каква е месечната такса за собственик на жилище в комплекса?

Публикувано на 8 Юли 2015
Знаете ли че 1

За реда и чистотата в комплекса ще се грижат четирима души осъществяващи контрол на достъпа, администратор, чистачки, градинар и ел. техник. Техните заплати ще се формират от събраната такса, която за квадрат жилищна площ ще бъде ~0,60 лв. и ще включва и поддръжката на асансьора.

Към пълният текст

От Катедралата до Варна сити парк за 8 минути

Публикувано на 5 Юли 2015
Знаете ли че 1

Според Гугъл Карти разстоянието от Катедралата до „Варна Сити Парк“ е 4,2 км и се изминава за 8 минути с лек автомобил без трафик. Локацията на Варна сити парк е изключително удобна. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, търговски центрове и спирки на градския транспорт.

Към пълният текст

Височина на таваните 2,75 м и прозорци от френски тип

Публикувано на 3 Юли 2015
Знаете ли че 1

За да създаде желаният простор във всички жилища, инвеститора на „Варна Сити Парк“ изгражда апартаментите със светла височина 2,75 м. и прозорци от френски тип, които започват от 0,35 м. от готов под на помещенията.

Към пълният текст

Знаете ли че... 03-06-2015

Публикувано на 3 Юни 2015
Знаете ли че 1

Ръководенето на строителният процес от първоначалното проучване и проектиране до въвеждането в експлоатация на комплекс «Варна сити парк» се контролира и управлява от професионалисти: «Компания за Mениджърски Проекти» ООД

Към пълният текст

Конкурс за обемно–пространствено решение на «Варна Сити парк»

Изграждане на жилищен комплекс във Варна планира «ВАРНА СИТИ ПАРК» ЕАД, дъщерно дружество на «Интерсервиз Узунови» АД с управител Красимир Узунов.

Парцелът с площ 13 351 кв.м е разположен в 16ти микрорайон, кв. Трошево, в съседство с «Варна тауърс».

Независимо че възможностите за застрояване в имота са плътност на застрояване 60% и Кинт 3, намерението на възложителя е реализирането на жилищен комплекс с по-ограничено застрояване (ще бъдат застроени не повече от 4600 кв.м), като останалата площ (8751 кв.м) е предназначена за парк за релаксация с детски площадки и зони за детски игри.

С помощта на консултантите от «Компания за мениджърски проекти» ООД е обявен архитектурен конкурс с цел да се получат най-добрите идеи за планиране на територията, предмет на конкурса, при отчитане на градоустройствените показатели, релефа, местоположението, застрояването в прилежащите терени и нуждите на възложителя.

Инвестиционният проект «Варна Сити Парк» е насочен към създаването на съвременен модел за обитаване — модерен ансамбъл от жилищни сгради за целогодишно обитаване, отговарящ на съвременните норми за функционална естетика на разумна цена,модерна инфраструктура и комуникации, простор и добре уредена зелена среда, хармонично вплитане в даденостите на района, прилагане на модерни технологии, способстващи за постигане на среда, отговаряща на европейските и световните стандарти за качество. Заданието имаше изискване към участниците за достигане на РЗП около 20 000 кв.м вместо допустимите 40 000 кв.м и обособяване на централен вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен с детски площадки, водни площи и места за отдих.

От поканените за участие в конкурса 11 архитектурни колектива от Варна, шест представят своите възгледи за концепция за обемно-устройствено решение на комплекса.

Класиране и награждаване

Фотогалерия и резултати от обявеният конкурс

Всеки от проектите имаше своите достойнства, предостави различни идеи за комуникации и взаимовръзки на комплекса с даденостите на наличната средата, осигуряването на места за паркиране и представяше виждането на различните участници за планирането на имота и овладяването на пространството.

Председател на журито е арх. Джон Еванс, член на RIBA — Кралското дружество на британските архитекти, специализиран в изработване на концепции и с реализации в цял свят, разработил и концепцията на «МОЛ Варна». Първа награда е присъдена на колектив с ръководител арх. Светослав Станиславов. Втората награда е за колектива на арх. Борислав Игнатов, а третата за арх. Мартин Христов и неговия колектив.

Галерия от награждаването

Галерия на участниците в конкурса

Арх. Борислав Игнатов

Арх. Люляна Чонева

Арх. Мартин Христов

Арх. Радослав Рашев

Арх. Светослав Станиславов

Арх. Владимир Рачев

Избери си апартамент

Можете да направите повече от един избор в поле

Блок:
Етаж:
Вид:
Площ (в м2):
Изложение:
Статус:
Чудесно! Намерихме 236 апартамента.

Грешка или неточност?

Вашето име:
Текст за корекция:
Корегиран текст:
Отказ