Мострени апартаменти
ВИДЕО
Начало Позвънете ни: +359 888 761387
Varna City Park сграда

Освен строителство и архитектура «Варна сити парк» обича и хубавата музика

Публикувано на 7 Ноември 2015

Всеки закупил апартамент в комплекса получи по два билета за концерт спектакъл «100 години Франк Синатра: Васил Петров и Ангел Заберски». Концерт-спектакълът които ще ни накара да усетим духа и енергията на истинския джаз и суинг в чест 100 годишнината на Франк Синатра.

Концерт Васил Петров

Заедно с Ангел Заберски квартет, Васил Петров ще покаже защо джаза и суинга в стила на „Ol`Blue eyes” са по-живи от всякога в спектакъл изпълнен със светлинни и мултимедийни ефекти, актьорски етюди с музика в стил Синатра, преплетени с историята и творчеството на тази легенда през нашите очи, с включени интересни и малко познати факти от живота му.

Васил Петров ще изпълни интерпретации на романтични пиеси като „Blue moon”, суинг хитове като “Fly me to the Moon”, ”Strangers in the night”, “New York, N.Y.”, боса нова „The Girl From Ipanema” и други емблематични заглавия свързани със Синатра.

За първи път на сцената, заедно с Васил Петров, ще чуем бързите крака на Георги Пейчев-Степа в завладяващ степ (в ролята на Сами Дейвис младши) и неотразимия актьор от телевизионния сериал „Под прикритие“- Мариан Вълев в ролята на Дийн Мартин.

Концерт-спектакъл, който ще напомня за шоу спектаклите на „The Rat Pack“ в Лас Вегас през 60-те!

Концерт спектакълът ще се проведе на 11 ноември в зала 1 на Фестивален комплекс Варна от 19ч.!

100 ГОДИНИ СИНАТРА С ВАСИЛ ПЕТРОВ

Васил Петров и актьорът от сериала "Под прикритие" Мариан Вълев отново на една сцена, този път във Варна по повод 100 го...

Posted by Vassil Petrov on Tuesday, October 13, 2015

Избери си апартамент

Можете да направите повече от един избор в поле

Блок:
Етаж:
Вид:
Площ (в м2):
Изложение:
Статус:
Чудесно! Намерихме 236 апартамента.

Грешка или неточност?

Вашето име:
Текст за корекция:
Корегиран текст:
Отказ