Мострени апартаменти
ВИДЕО
Начало Позвънете ни: +359 888 761387
Varna City Park сграда

Знаете ли че... 03-06-2015

Публикувано на 3 Юни 2015

Ръководенето на строителният процес от първоначалното проучване и проектиране до въвеждането в експлоатация на комплекс «Варна сити парк» се контролира и управлява от професионалисти: «Компания за Mениджърски Проекти» ООД

Обекти на “Компания за мениджърски проекти” ООД

«Компания за Mениджърски Проекти» ООД е създадена за опериране на външни и вътрешни пазари и управление на строително - инвестиционни проекти, преминавайки през всички етапи - от създаването на идейния проект до предаването на обекта в напълно завършен вид и готов за експлоатация. Компанията е управлявала инвестиционният процес на обекти със стойност над 700 млн. лева, като някои от тях са най-големите хотели по Черноморието, шоуруми, молове, всички обекти на Кауфланд във Варна, завода за рециклиране на отпадъци във Варна, слънчеви електроцентрали, както върху терени, така и върху покриви.

Линкът към нашият сайт http://www.projectmanagement.bg/ ще Ви разходи по най-значимите инвестиционни проекти реализирани от нас. Поздравяваме Ви за Вашият избор да бъдете едни от щастливците, живущи в единственият в град Варна затворен жилищен комплекс, ситуиран в чертите на старият град Варна.

Избери си апартамент

Можете да направите повече от един избор в поле

Блок:
Етаж:
Вид:
Площ (в м2):
Изложение:
Статус:
Чудесно! Намерихме 236 апартамента.

Грешка или неточност?

Вашето име:
Текст за корекция:
Корегиран текст:
Отказ